29 lekre boliger
sentralt på Søreide

Frodige uterom både på taket & på bakkeplan.


I øverste etasje troner en stor, felles takterrasse tilgjengelig for alle i Villblomsten. Vi tilrettelegger for ulike soner med planter og bidrar med benker, men det er du og ditt sameie som bestemmer hvordan dere ønsker det. Kanskje noen har grønne fingre og ønsker seg en liten parsellhage? Eller hva med en stor sofagruppe til late dager? Med over 140 m2 å kose seg på blir det plass til begge deler.


Lek & grøntarealer

Villblomsten grenser til et åpent grønt friområde like bak boligene. Lekeområder plasseres naturlig i terrenget som grenser mot dette. Med eføykledde støyskjermer lages det flotte soner både for lek og en stille stund i solen.


Går du innover Nordeidevegen kommer du også til en flott akebakke. En gøyal tur for barn og barnebarn.

De fleste får både innglasset veranda og åpen veranda/ terrasse i tillegg.

Privat inngang & gode skjermede uterom


Alle får sin egen private inngang, enten via private gangbroer eller flotte avskjermede arealer på bakkeplan.


Gode, private uterom i samtlige leiligheter med praktisk bod som skiller mellom deg og naboen. De fleste får både innglasset veranda og åpen veranda/ terrasse i tillegg.


Velger du en av toppleilighetene får du to private verandaer helt for deg selv, hvor den ene er på over 40 m2!


Bor du i første etasje får du også direkte adgang til grøntareal. Her vist fra leilighet 1-4.

Boligene


Å kjøpe helt ny leilighet gir mange goder. Villblomsten blir bygget etter byggeforskriften TEK 10. Med andre ord du får en leilighet som tilfreds stiller dagens høye krav til standard både når det gjelder isolasjon, luft, lys og opp varming.


Godt inneklima

Ikke bare er det en herlig følelse å flytte inn i en leilighet hvor ingen har bodd før deg. Det er også godt å vite at alt fungerer som det skal. Her leveres balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner samt luft-til-vann-varmepumpe. Dette bidrar til et godt innemiljø, og et lavere energibehov.


Lyse leiligheter og store vindusflater

Alle leilighetene i Villblomsten er gjennomgående. Dette har latt oss virkelig utnytte arealene og skapt praktiske løsninger i hver bolig. Her er bl.a. flotte opp holdsrom i front med store vindusflater.


Heis & garasje

Garasjeplass til alle og heisadkomst er en selvfølge. Det blir også sykkelparkering til alle under tak.


Litt av det du får:

Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer.
Her er det bare å invitere gjestene!
Illustrasjonsfoto fra Norema

Kjøkken & bad fra Norema


Vi har valgt kvalitetsleverandøren Norema på både kjøkken og bad. Kjøkkenet leveres med elegante hvite fronter i type Areal og integrerte hvitevarer. Badet blir tidsriktig og lekkert. Helfliset med flotte, slette fronter og varmekabler i gulv.


Endre til din stil

Selv om leiligheten er helt ny med tidløs standardleveranse – er det mulig å gjøre personlige tilpasninger om du er tidlig ute. Det er mange som ser frem til å gjøre små justeringer for å skape drømmehjemmet med den stilen man virkelig har lyst på – når man først kjøper helt nytt. Kanskje ønsker du andre fliser på badet eller fronter på kjøkkenet? Spør oss, så forteller vi om alle mulighetene.